joi, 20 septembrie 2007

Motivele mele!

     Am hotărât sa mă reîntorc in viata publica deoarece sunt un luptător! Sunt dator sa port aceasta lupta atât ieşenilor care cred in mine, soţiei mele cat si băiatului meu căruia nu-i pot lăsa un nume pătat de acuze de corupţie.

     Sunt nevinovat! Voi demonstra acest lucru in instanţa si îmi voi relua postul de Prefect al Judeţului Iaşi.

     Iată câteva activitati cu care mă mândresc si care nu pot fi uitate uşor de ieşeni:
  • In anul 2005 am fost declarat in topul celor mai buni prefecţi atât de Ministerul Administraţiei si Internelor cat si de Revista de Administraţie Publica.
  • Am pornit o serie de proiecte foarte importante: salvarea Palatului Culturii, Balul Palatului Culturii, noul sediu al Serviciilor de Paşapoarte si Permise Iaşi.
  • Am continuat proiecte ale predecesorilor mei: Consiliul de Dezvoltare Economica in care isi desfasoara activitatea toţi actorii sociali: universitati, instituţii, administraţie publica locala si oameni de afaceri. Misiuni economice in Polonia, Ungaria si Republica Moldova.
  • Am inceput implementarea ISO in Prefectura Iasi.     
  • Am promovat tinerii pana pe cele mai inalte functii din cadrul administratiei iesene.
  • Am luptat împotriva corupţiei si a securitatii.

     Exista grupuri de interese care doresc sa raman in umbra, sa îmi închidă gura. Dar sunt un luptător si voi continua aceasta lupta. Am hotărât sa reintru in arena publica. Voi hotăra in cel mai scurt timp daca voi activa ca independent politic sau voi reintra in politica.

2 comentarii:

Eugen spunea...

'Sunt nevinovat!' suna cam sec. Imaginea nu ti-o repara castigarea procesului ci adevarul. Interesant ar fi ca daca tot ai ales sa comunici prin modul asta neconventional cu cei in fata carora vrei sa apari 'nevinovat', sa dai aici, lucrurile pe fata. Ai fi primul politician (perceptia generala e ca prefectul face politica, fie-mi scuzat derapajul, sa zicem ca nu politician ci om cu o pozitie inalta la nivelul unui oras / judet / unei tari) care ar avea curajul sa spuna adevarul.

Ai atrage atentia, ai putea sa spargi topuri. Si ai face-o in mod direct, nu prin presa care stim cu totii ca denatureaza cat cuprinde.

Spune-ne tu, domnule prefect. Adevarul. Smenurile care s-au intamplat si se intampla in Prefectura. Scoate dosare. Scoate ceva. Daca nu faci asta, asteapta procesul si spera ca o sa iesi cu obrazul curat.

Anonim spunea...

nu cred ca scopul este de "a-si face imagine", "de a atrage atentia" sau "de a sparge topurile" (asemenea unui "breakout" single)pe seama procesului nedrept sau aratand cu degetul coruptii.
cred ca este inutil sa spui ca "x" este corupt, "y" este corupt, ci mai degraba sa faci ceva concret ptr iasi. sa lupti impotriva coruptiei, sa fii langa ieseni, sa atragi investitori ... asta e scopul si nu a nominaliza pe cei corupti, fara a reusi sa-i trimiti acolo unde le este locul.