miercuri, 19 septembrie 2007

Ar trebui?

Pe 12 septembrie 2007, am anuntat ca voi reveni in viata publica!
Am asteptat un an si am sperat ca voi avea parte de un proces rapid si drept. Dupa cum se poate vedea, dupa un an nu am trecut nici macar de faza audierilor. Saptamana trecuta dosarul a plecat la Curtea Constitutionala unde este posibil sa stea 6-8 luni. Consider ca am stat destul intr-un con de umbra si vrea sa revin in viata publica.
Intrebarea este: Ar trebui?

8 comentarii:

DANGA Marius spunea...

Da Radu, ar trebui, si te felicit pentru decizie. Eu te sfatuiesc sa uiti de prefectura. A fost locul in care ai demostrat ca esti un lider adevarat, un exemplu pentru multi dintre noi. Dar sistemul ti-a "tras-o", asa cum patzeste si Tudor si Cristi si toti tinerii acre vor sa rastoarne starea de fapt in tzara asta condusa, inca, de comunistii uitati in sistem. Hai acasa!

Radu Prisacaru spunea...

Nu pot sa cedez! Acesta ar fi lucrul cel mai usor. Este ceea ce isi doresc cei care mi-au inscenat totul.
Sunt un luptator, voi merge pana la capat!

Anonim spunea...

da, ar trebui sa reveniti in viata publica pentru ca sunteti un manager bun din noua generatie, care este deschis si neimbacsit de vechiul sistem.

iasul are nevoie de dvs, de un om corect, care nu pune umarul la tunurile care s-au tras pana acum si de un antreprenor (vizionar), care sa proiecteze/ execute planurile de dezvoltare ale judetului.

mult succes!

KR spunea...

poate odata cu revenirea dumneavoastra la prefectura, propuneti si un aliat de nadejde pentru scaunul de primar al Iasului

danpanzaru spunea...

Parerea mea este ca visezi cu ochii deschisi.Nu vei mai ajunge prefect in veci.Ma cam indoiesc ca poate cineva sa fabrice dosare unde se aresteaza oameni chiar fara nici o proba.Din cate stiu aceste dosare sunt verificate de multi judecatori din apeluri,recursuri si voi ati scapat deocamdata pe un viciu de procedura nu pt ca ar fi zis cineva ca sunteti nevinovati.Dupa ce se va termina procesul nu o sa te mai opreasca nimeni pe strada ca vei fi uitat.Nu doresc nimanui sa ajunga la puscarie..Numai bine

Anonim spunea...

mai, danutz pe ce lume traiesti?
poate in visele tale, nu se fabrica dosare, aici suntem in romania, iar daca ai suparat pe cineva platesti: fie ti se insceneaza ceva, fie te elibereaza din functie, fie un dosarel ..
inteleg ca nu-ti place de prisacaru, insa a spune ca in romania nu se fac dosare este o mare naivitate.

Radu Prisacaru spunea...

Draga Dan,

Intr-o tara normala as fi de acord cu tine. Dar nu uita, trăim in România! Ceea ce se întâmpla acum la DNA sperie pe mulţi (nu mă refer la cei care sunt chemaţi acolo). Voi posta înregistrările din dosar si mă voi supune Judecaţii Publice!

Aştept atunci răspunsul tău!

Anonim spunea...

Welcome back ! :)

Iasul are nevoie tine si de visele tale de schimbare. Acum am plecat din Iasi, dar sper ca la revenire (peste cativa ani), sa vad ceva schimbat radical acolo si sa-ti vad ideile aplicate:)

Multa multa bafta!

Radu