joi, 7 februarie 2008

Ne intoarcem la Curtea de Apel!

Magistraţii Curţii Constituţionale, au hotărât ca dosarul in care sunt implicat sa fie judecat la Curtea de Apel Iaşi. Era de aşteptat. Am pierdut prea mult timp si sper ca lucrurile sa meargă mai repede acum. Vreau sa mă întorc cat mai repede la Prefectura. Am fot si voi fi cel mai bun prefect al Iasului. Le mulţumesc inca o data celor care au fost si sunt alături de mine. Nu-i voi dezamăgi.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarul e ca la Curtea de Apel Iasi ai sanse mai mari...protectorul Fenechiu via fiic'sa lui Niculescu au nevoie din nou de Sluga lor Credincioasa Radu Prisecaru...Radule esti un tanar care m-a dezamagit profund. Ti-am fost profesor! Mare pacat ca de tine ca te-ai lasat folosit de Fenechiu. Daca nici tinerii "liberali" nu aduc ceva nou in politica, atunci cine?
Si ca sa te edific vis a vis de invocarea lui Niculescu stii prea bine de ce o fac. Pentru ca in tot scandalul Petre Andrei ti-ai manjit si tu mainile fara sa o faci in litera legii si a rolului functiei. Dar Dumnezeu nu bate cu parul.
Daca speri ca vei mai reveni vreodata la gloria de odinioara, "cel mai tanar Prefect", etc, te inseli amarnic. Esti un pion care s-a crezut rege. Din nou o spun, pacat de tineretea ta.
SM

Radu Prisacaru spunea...

Draga SM,(nu-mi aduc aminte sa fi avut un astfel de profesor)am încercat să ajut Universitatea Petre Andrei, nu m-am situat nici de o parte. Am încercat să impac pe toata lumea. Am ştiut ca aşa se va interpreta si l-am rugat sa-mi fie partener in acest demers pe un respectabil ziarist. Nu am făcut nimic împotriva legii si nu am ce să imi reprosez. Cat despre lupta din interiorul universităţii, eu încă nu m-am convins cine are dreptate, cine a profitat mai mult de pe urma acestei şcoli si cum se poate încheia totul in câştigul studenţilor.

Anonim spunea...

Oricat as fi de binnevoitor si oricat as incerca sa interpretez atitudinea Prefectului Prisecaru ca neutra in scandalul UPA e imposibil sa fac acest lucru. Tocmai asta e problema...a impaca pe toata lumea inseamna eludarea legii. Acolo e limpede 100% cine are dreptate. Doar sa ai o minte apolitica ceea ce nu e cazul.
Daca ai incerca sa urmaresti cu luciditate tot cazul, fara a tine cont de ceea ce spune partidul, ar fi simplu.
Dreptatea nu inseamna intotdeauna ca lucrurile sa se intampla cum vrem noi sau partidul.
O intrebare: cine are dreptate? Cel ce castiga 100 de procese sau cel care le pierde pe toate si trateaza Legea ca pe o "bariera pentru prosti".
Te rog sa imi raspunzi la aceasta intrebare. Multumesc. SM

Anonim spunea...

Domnule Prisacaru,

Daca nu v-ati convins inca cine are dreptate la Universitatea "Petre Andrei" din Iasi - in pofida sentintelor Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Ordinelor de Inavlidare emise de patru ministri ai Educatiei - inseamna ca sunteti, iremediabil, un prost.

Fara respect!

Anonim spunea...

Domnule Prisacaru,

Faceti abstractie, va rog, de comentariul Anonim, nu imi apartine si e total lipsit de eleganta.
Desi se bazeaza pe o informatie reala.
Sincer insa, mi-ar placea sa imi raspundeti la intrebarea mea. Poate nu ar fi lipsit de interes sa faceti chiar un post pe blog vis a vis de ultimele noutati din scandal. Nu doar in calitate de alumni al acestei Universitati, cat in calitate de fost-mediator si persoana care cunoaste in detaliu dedesupturile acestei probleme.
Cat priveste identitatea mea cu prima ocazie cand ne vom re-intalni va voi comunica.

SM