duminică, 1 iunie 2008

Felicitari pentru Oprea!

Vreau să-l felicit de Dumitru Oprea si sper să câştige. Imi pare rău de Cristian Adomnitei si de PNL pentru rezultatul obţinut pe municipiu dar ii felicit pentru rezultatul obţinut pe judeţ (cu 24,5% s-ar putea şa fie primul pe tara la scor a PNL-ului). Chiar Traian Dobre a obtinut un rezultat foarte bun. Nu cred ca Simirad este cea mai bun alegere dar să dea Dumnezeu să mă insel.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Adomnitei a facut o campanie excelenta. Ma mira scorul sau sub asteptarile reale. Sper ca PNL sa gaseasca maturitatea si inteligenta sa-l sustina pe Oprea. In fond cred ca toti politicienii PNL ar trebui sa-si aminteasca despre intrarea lor in politica. Daca un motiv important a fost sa participe la eliminarea lui Iliescu si a celor nocivi din PSD nu ar fi acum o revansa cruda a lui Iliescu si PSD ca acesti oameni ai PNL sa voteze PSD si Nichita+Simirad? Va felicit pentru pozitia de verticalitate luata. Si mie imi pare rau de Adomnitei.

Anonim spunea...

Din pacate, draga Radu si draga anonimule, Relu Fenechiu a cugetat indelung si a ajuns la o alta concluzie. Asa cum te-a tradat pe tine (ma refer la tine, Radu) asa a hotarat sa ii tradeze pe toti liberalii din Iasi. Eu unul nu imi pot inchipui un om de dreapta care sa voteze cu stanga. Slava Domnului, nu suntem nici pe departe in situatia din 2000 in a alege intre iliescu si vadim. Dimpotriva. Dar de cand e Fenechiu om de dreapta de fapt?!

Anonim spunea...

eu nu reusesc sa inteleg cum se face ca fenechiu anunta ca il sprijina pe nichita in timp ce majoritatea liberalilor nu prea vor sa auda de actualul primar?!? poate ma lamureste si pe mine cineva.... :)