marți, 2 octombrie 2007

Emisiune Antena 1 Iasi

Radu Prisacaru face noi dezvaluiri din dosarul in care este judecat

Fostul prefect Radu Prisacaru, judecat intr-un dosar de luare de mita, sustine ca doi lideri ai Partidului Democrat l-au amenintat cu DNA-ul.
Prisacaru mai dezvaluie ca sotia sefului DGA, Florin Ungureanu, lucreaza in aceeasi institutie cu sotia denuntatorului sau, Dorin Forna.
In aceeasi zi, Ieseanul anunta o "legatura contractuala" intre seful DGA Iasi, Florin Ungureanu si Dorin Forna.


"Eu eram asimilat in perioada respectiva cu Partidul National Liberal. Doi lideri ai PD au venit la mine si chiar m-au amenintat cu DNA-ul. Asta a fost cu o luna inainte de a fi retinut. Nu pot sa va spun acum numele celor doua persoane, dar le voi face publice la momentul potrivit", a declarat Radu Prisacaru in cadrul emisiunii "City Puls" de la Antena 1 Iasi.

Prisacaru a mai dezvaluit un amanunt din "inscenarea" care i-a fost pusa la cale: sotia sefului DGA Iasi, Florin Ungureanu, lucreaza la Universitatea de Medicina si Farmacie, acolo unde este profesor si Norina Forna si unde a fost director administrativ sotul sau, Dorin Forna. Prisacaru a refuzat insa sa dezvaluie care ar fi legatura directa intre sotia sefului DGA si denuntatorii sai, familia Forna.

Fostul prefect a subliniat din nou ca este decis sa il actioneze in judecata pe actualul prefect, Nicusor Paduraru si ca se va intoarce in politica pentru a candida pentru o functie pe plan local (primar, consilier local sau judetean) sau chiar pentru un post de parlamentar.

Ieseanul: Forna i-a aprobat lui Ungureanu un credit de 40.000 de euro

Dorin Forna, directorul agentiei din Iasi al Domenia Credit, i-a aprobat anul acesta lui Florin Ungureanu, seful DGA Iasi, un credit de 40.000 de euro, potrivit saptaminalului Ieseanul.

Denuntul facut anul trecut de Dorin Forna impotriva fostului prefect Radu Prisacaru a fost scris chiar la institutia condusa de Ungureanu. Seful DGA respinge orice avantaj pe care l-ar fi primit de la Forna la semnarea creditului. "N-are nicio legatura. Pur si simplu am aflat de o oferta de-a lor cu o dobinda mai mica", a declarat in Ieseanul Florin Ungureanu, seful DGA Iasi.

"A venit ca orice client si am relationat ca atare. Nu ne cunoastem de dinaintea momentului august 2006", a spus si Dorin Forna, directorul Domenia Credit Iasi.

preluat de pe: http://www.newsiasi.ro

Niciun comentariu: