joi, 2 iulie 2009

13,3 milioane de euro pentru vacanta celor de la fisc!

Foarte tare!
Nu se plătesc salariile la timp, vor fi trimiși în șomaj tehnic 40% de lucrători de la CFR, dar avem bani de: Concerte, Vacantele celor de la fisc, Publicitate.

Ciudățeniile Crizei
Cu toate ca avem încasări mai mici la bugetul de stat decât în 2008, acest guvern cheltuie mai mult (nu doar la cheltuieli salariale). Ideea este ca nici măcar nu se vede acest lucru.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Radu!
Sunt inspector principal treapta 2 la DGFP si iau un salariu net de 900 lei si ceva si prima de vacanta in jur de 600 lei (si nici pe aceea nu o iau cand am eu chef). Ti se pare mult? Nu cred. Mai mult decat atat, de cand nu mai este PNL-ul la guvernare, iau stimulente la jumatate din cat aveam, in conditiile in care am pus sume suplimentare la contribuabili (in urma controalelor efectuate), sume care se duc la bugetul de stat, de ordinul miliardelor. Si uite asa contribuabilul iti rade in nas eventual cu vreun plic in care a pus ceva din ceea ce a castigat la negru (ca doar noua fiscalitate BOC asta incurajeaza). Si cum eu refuz de fiecare data, ma intreb daca nu rade mai tare. In concluzie, ceea ce vreau sa transmit este faptul ca nu toti functionarii sunt in aceeasi oala si ca fraieri ca mine sunt multi. Iar in ceea ce priveste bugetul acestei tari tin sa mentionez ca ar fi mult mai bun daca salariile ar fi mai mari si impozitele mai mici. Toata lumea ar fi motivata sa isi faca datoria de cetatean, fie el contribuabil sau functionar public.