vineri, 20 februarie 2009

Bancul Zilei!

"Cica un tip se trezeste dimineata, ia ziarul de la usa, se uita pe numerele de la loto si vede ca i-au iesit toate cele sase jucate. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleaca tacticos la serviciu, intra în audienta la sef si il anunta cu satisfactie ca demisioneaza. Seful spune ca e alegerea lui, îi multumeste pentru cei peste 20 de ani lucrati în firma si îi da un bonus de despartire de 200.000 de euro. Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intra la reprezentanta BMW si cumpara cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro. Când sa dea banii, este anuntat ca deoarece este clientul cu nr. un milion, primeste masina gratis. Când e sa ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros ca a ramas si cu cei 200.000 de euro si are si un BMW nou-nout. Trece pe la loto, ridica milioanele si pleaca acasa. Sta pe terasa, la o bere si o vede pe sotia sa venind acasa, cu bicicleta.
Moment în care trece pe strada o betoniera si o calca.
Asta e, zice omul, când e sa ai noroc, ai noroc pâna la capat!"

Un comentariu:

Iulian Budau spunea...

Fie banc sau intamplare,nu e valabil in Romania deoarece jocul loto e masluit.Daca nu ma credeti,accesati site-ul inselatoriei romane si vizualizati arhiva la 6/49.
Veti constata ca pana in anul 1998 se castiga aproape saptamanal si chiar erau mai multi castigatori la prima categorie.Cu siguranta nu veti omite numerele apropiate rezultate in urma extragerilor si reportul care ia proportii uriase de la saptamana la saptamana.
Astazi avem un castigator la doua,trei luni de zile pentru ca asa vor smecherii din fruntea acestei institutii.
Curios e ca nimeni nu ia atitudine in acest caz cu toate ca neregulile sunt vizibile cu ochiul liber.
Sau poate la noi e ceva normal sa se intample asa ceva.